El Govern aprova la concessió d'incentius regionals per a un projecte d'inversió a Illes Balears per un total de 4,3 milions d'euros

01/03/2023

El Govern aprova la concessió d'incentius regionals per a un projecte d'inversió a Illes Balears per un total de 4,3 milions d'euros

El projecte beneficiari, que consisteix a la modernització d'un establiment hoteler a Eivissa, crearà 75 llocs de treball


L'Executiu, a través de la Comissió Delegada per a Assumptes Econòmics, ha aprovat la concessió d'incentius regionals a un total de quatre projectes en tres comunitats autònomes. En concret, aquestes ajudes es destinen a Castella-la Manxa, Canàries i Illes Balears. En aquest últim cas, el projecte beneficiari serà el de modernització d'un establiment hoteler a Sant Antoni de Portmany, a l'illa d'Eivissa.

El citat projecte aconsegueix una inversió total de 24.128.383 euros, amb una subvenció de 4.343.108,94 euros. Gràcies a aquest projecte, es crearan 75 nous llocs de treball i es permetrà el manteniment d'altres cinc ocupacions.

L'import total dels projectes beneficiaris d'incentius regionals per les tres comunitats és de 75.912.198 euros, amb subvencions de 11.568.936,35 euros. Aquestes quantitats contribuiran a la creació d'almenys 85 llocs de treball i al manteniment de centenars d'ells.                                          

Aquestes ajudes contribueixen a l'equilibri econòmic interterritorial i al creixement econòmic inclusiu i sostenible mitjançant el finançament de projectes d'inversió productiva, generadors d'ocupació, tecnològicament avançats i mediambientalment sostenibles.

Aquesta aposta fomenta l'activitat econòmica a les regions amb un menor nivell de desenvolupament i contribueix a tancar la bretxa en termes de renda per càpita amb la resta de regions, no sols d'Espanya sinó també de la Unió Europea.