Subdelegada del Gobierno

Sra. Josefa Beltran Bertomeu

Sra. Josefa Beltran Bertomeu

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona (UB), diplomada en Professorat d'Educació General Bàsica per la mateixa universitat i compta amb diversos màsters i postgraus.

Fins al seu nomenament ha exercit el càrrec de directora de l'Alta Inspecció a Catalunya, del Ministeri d'Educació i FP en la Delegació del Govern a Catalunya.

Además de profesora de catalán y de orientación, ha desempeñado varios cargos en la administración pública: ha sido la presidenta de la Comissió Mixta del Departament d’Educació de la Generalitat i entitats municipals; Directora de los Servicios Territoriales de Educación de Barcelona y también de Terres de l’Ebre de la Generalitat y Directora de Programa de Descentralización de la Generalitat.

Com a membre del PSC, ha desenvolupat entre altres càrrecs el de secretària de Medi ambient en la Comissió Executiva del PSC.

Compta amb diverses publicacions sobre orientació i coeducació, per la qual ha rebut el Premi Educació i Societat que atorga el Ministeri de Barcelona i l'Esment especial ‘Premi 8 de març Maria Aurèlia Campmany' del *Ajuntament de Barcelona.

SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A BARCELONA

Calle Mallorca, 278

08037 - Barcelona

Teléfonos:

  • 935209000

Faxes:

  • 935209413

Correo electrónico: