Visita institucional de la delegada del Govern a Viladecans

Teresa Cunillera a l'Ajuntament de Viladecans

03/10/2018


Teresa Cunillera destaca la importància dels ajuntaments a l’hora de garantir el benestar de la ciutadania i ofereix col·laboració


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dimecres una visita institucional a Viladecans, on s’ha reunit amb representants municipals i ha pogut visitar diversos punts d’interès. Ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Carles Ruiz, i ha saludat a membres de l’equip de Govern i a portaveus dels grups municipals.

Després de signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, ha mantingut una trobada amb l’alcalde, l’equip de Govern i diversos portaveus, als qui ha estès la mà “per treballar des de la cooperació i la lleialtat institucional”.

La delegada del Govern ha explicat els resultats aconseguits en només 100 dies gràcies al diàleg i la col·laboració entre administracions, com ara el blindatge de la sanitat universal, la millora de les infraestructures, l’increment de recursos contra la violència masclista i el compromís amb el municipalisme: “Catalunya i els catalans tenen una Delegació del Govern al seu servei”.

Teresa Cunillera ha aprofitat la visita a Viladecans per conèixer de prop diversos punts d’interès, com l’Espai de la Murtra i l’Estació de Renfe, i ha posat en valor el compromís de l’alcalde i el seu equip amb als ciutadans i les infraestructures.

La delegada del Govern a Catalunya ha destacat la importància dels ajuntaments a l’hora de garantir el benestar de la ciutadania i els ha ofert tota la col·laboració de la Delegació: “Mai faltarà el diàleg i les nostres portes sempre estaran obertes”.