Crespín visita l'empresa familiar Corbates Uomo Montclar, centrada en la confecció de mascaretes

Crespín visita l'empresa familiar Corbates Uomo Montclar, centrada en la confecció de mascaretes

05/12/2020

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat l’empresa Corbates Uomo Montclar, situada al municipi de Montclar d’Urgell per conèixer de prop la seva activitat i com ha encarat les conseqüències derivades de la crisi generada per la pandèmia.

Crespín ha visitat les instal·lacions de l’empresa acompanyat pels responsables de l’empresa familiar urgellenca, dedicada a la confecció de corbates, vestits de cerimònia, i complements per a home i nen que en els darrers mesos ha reorientat la seva línia de producció arran de l’important descens de demanda registrat amb l’estat d’alarma i els posteriors confinaments decretats pel COVID19.

El subdelegat del Govern ha conegut el projecte de reconversió que ha fet l’empresa per centrar una bona part de la producció en la confecció de mascaretes homologades, tant d’adults com de nens, així com de bates de protecció d’un sol ús.

Crespín ha destacat, en aquest sentit, “la iniciativa endegada i la capacitat de reacció per frenar l’impacte de la crisi que ha demostrat aquesta empresa familiar que en moments de dificultat ha dut a terme importants inversions en maquinària i ha canviat radicalment el seu producte per adaptar-se a les necessitats actuals del mercat”.

Corbates Uomo Montclar produeix  en aquest moments més de 1.000 mascaretes de roba diàries, “un reflex -segons Crespín-  de les oportunitats de futur i de l’emprenedoria del nostre teixit empresarial”.