La Guàrdia Civil deté als dos suposats autors de nombrosos robatoris en domicilis al municipi de Calvià

28/01/2017

La Guàrdia Civil al costat de la Policia Local de Calvià han procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors de delictes de robatori en domicilis.

El passat 21 de gener la Policia Local de Calvià sorprenia in fraganti a una persona encaputxada que es va resistir a la detenció, la qual acabava d'assaltar un domicili a la Urbanització Nova Santa Ponça. A continuació el detingut va ser lliurat a la Guàrdia Civil que, després d'esbrinar la seva identitat, va localitzar el seu domicili situat en l'Arenal i va dur a terme un registre del mateix, on es van recuperar gran quantitat d'efectes procedents de robatoris.

Davant les sospites que aquesta persona al moment de la seva detenció anava acompanyada d'un altre subjecte, s'inicio una recerca en la qual va ser localitzant i detenint al segon autor dels fets. Aquest ja tenia un bitllet d'avió per tornar a Romania aquest mateix dia, intervenint-li a més, altres efectes procedents de robatoris, una col·lecció de rellotges de luxe valorada en més de 100.000 euros, així com un detector d'autenticitat de diamants.

Als detinguts se'ls imputa nombrosos delictes de robatori en habitatge habitat des del passat mes d'agost, sobretot en el municipi de Calvià (zona de Bendinat, Santa Ponça i Costa d’a Blanes, principalment). Tots dos detinguts van ser presentats davant l'autoritat judicial que decreto presó sense fiança per a tots dos. S'han confiscat 14 rellotges d'alta gamma i joies.