Salom visita les àrees integrades de l'Administració General de l'Estat a Balears

Salom i Antich, amb els caps d'àrea de l'AGE

23/01/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha visitat aquest matí les àrees integrades de l'Administració General de l'Estat (AGE) a les Illes que depenen orgànicament de la Delegació del Govern.

Al costat del secretari general de la Delegació, Evelio Antich, Salom s'ha desplaçat primer a l'edifici de l'AGE situat en el Polígon de Llevant de Palma on ha conegut de primera mà les instal·lacions i organització d'àrees com a Foment, Agricultura i Pesca, Alta Inspecció d'Educació, Treball i Immigració i l'Oficina d'Estrangeria.

La delegada ha despatxat breument amb els caps de les àrees i conegut un a un als funcionaris que desenvolupen un important treball “que no té visibilitat, però que és fonamental perquè els ciutadans comptin amb els serveis que depenen de l'Estat”, recorda Salom.

Posteriorment, la delegada ha visitat ja en el Dic de l'Est les instal·lacions de Sanitat Exterior, fent especial recalcament en els laboratoris on s'analitzen totes les substàncies que decomissen les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.