La delegada del Govern dóna la benvinguda a la nova cap de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional en Illes Balears, María Montserrat Marín

Jarabo, Salom i la comissària Marín

17/01/2017

Ascendida recentment a comissària, ja va estar destinada anteriorment a Palma de Mallorca


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha donat la benvinguda aquest migdia en la Delegació a la nova cap de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional en Illes Balears, María Montserrat Marín López, que acaba d'incorporar-se a aquesta destinació després de ser ascendida a comissària l'any passat.

Amb una àmplia experiència en el Cos Nacional de Policia, on va ingressar en 1995, la comissària Marín va tenir com a primera destinació Palma de Mallorca. A l'Illa, com a inspectora, ja va ser cap de torn en l'Oficina de Denúncies i posteriorment en el grup de Delinqüència Econòmica i Blanqueig de Capitals, on va dur a terme serveis tan importants com la realització de les primeres diligències i informes relacionats amb ‘La Paca’.

Després del seu primer pas per l'Illa, Montserrat Marín ha estat cap del Gabinet Psicopedagògic a l'Escola de Formació de la Policia a Àvila, a més de treballar en altres destinacions com Aranjuez (Estrangeria, Seguretat Ciutadana i Policia Científica) i Valladolid (Grup de robatoris amb violència i delictes greus). La nova cap de Seguretat Ciutadana en Illes Balears va ascendir a inspectora cap en 2011 i a comissària en 2016.

La delegada del Govern, acompanyada del cap superior de la Policia Nacional en Illes Balears, Antonio Jarabo, ha desitjat a la comissària Marín tota la sort del món en la seva nova etapa al capdavant en una unitat tan important com la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana.