Maria Salom participa a l'acte oficial de la Pasqua Militar 2017

Salom, al costat del general Cifuentes durant l'acte

06/01/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquest matí a l'acte oficial de la Festivitat de la Pasqua Militar 2017 que s'ha celebrat com és habitual en el Palau de l'Almudaina de Palma, encara que per primera vegada ha tingut lloc de forma íntegra al seu pati central on diverses unitats de l'Exèrcit han pogut formar i participar en la celebració.

L'acte presidit pel comandant general de Balears, Juan Cifuentes, ha inclòs una tradicional parada militar i revista de les tropes al pati de l'Almudaina i una posterior recepció oficial davant les autoritats civils i militars. Durant el mateix s'han imposat condecoracions abans de la intervenció final del general Cifuentes.

La delegada del Govern, María Salom, ha aprofitat per expressar la seva "gratitud i admiració per l'Exèrcit i als homes i dones que es dediquen de forma intensa a proporcionar-nos a tots una vida una mica més segura".

Entre les autoritats presents, a més de Salom han assistit el vicepresident segon del Parlament, Vicenç Thomàs; la portaveu del PP  Marga Prohens; senadors i diputats com Catalina Soler o Fernando Navarro; els comandaments militars i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat; el president del Tribunal Superior de Justícia d'Illes Balears, Antonio Terrassa; el president de l'Audiència, Jesús Gómez-Regno; entre uns altres.