La Guàrdia Civil deté a Calvià a dos membres d'una banda dedicada al robatori en comerços i restaurants

03/01/2017

Van ser sorpresos 'in franganti' per una patrulla quan cometien un robatori en un comerç d'Illetes


La Guàrdia Civil ha detingut a dos individus de nacionalitat espanyola com a presumptes autors de nombrosos delictes de robatori, furt i substracció de vehicles. Els detinguts formaven part d'un grup organitzat, que es dedicava a la comissió de robatoris en establiments comercials repartits per diverses localitats de la illa Mallorca, si ben l'àmbit principal d'actuació era el municipi de Calvià.

Durant la matinada del passat dia 25, membres del grup delictiu van sostreure un vehicle estacionat en el passeig marítim de Palma, amb el qual es van traslladar a Illetes, on van forçar l'accés a diversos restaurants i comerços de la zona apoderant-se de diferents efectes de l'interior dels mateixos. Mentre cometien un dels robatoris van ser sorpresos in fraganti per agents de la Guàrdia Civil de Calvìà, els qui van recuperar els objectes recentment sostrets en els robatoris que portaven comesos aquesta nit, entre els quals es trobaven un televisor de 55 polzades, ampolles de begudes alcohòliques i peces de roba, ocult tot a l'interior del vehicle sostret a Palma.

En dies posteriors després de la pràctica de dos registres domiciliaris en la localitat de Santa María del Cami, es van recuperar quinze (15) terminals mòbils d'última generació tots de procedència il·lícita i estarien relacionats en diversos delictes comesos en la localitat de Magaluf-Calvià.

Tant el vehicle com la resta d'objectes recuperats van ser lliurats als seus legítims propietaris. Amb aquestes detencions s'han esclarit deu robatoris en comerços tots en el terme municipal de Calvià.