La DGT mantindrà tancat l'accés de l'Autovia Ma-19 al Coll d’en Rabassa cada tarda durant tota la setmana per evitar les cues d'accés al nou centre comercial

27/09/2016

Fins al divendres es tallarà de 17 a 20 hores; el dissabte tot el dia / Els veïns tenen dos accessos alternatius i els clients del centre altres dos per la carretera de Manacor i Camí Fondo


La Direcció general de trànsit en Illes Balears, a instàncies del Sector de Tràfic de la Guàrdia Civil, procedirà al tancament de la sortida 6 de l'Autovia de Llevant Ma-19 (Coll d’En Rabassa) en sentit Llucmajor a causa de les retencions ocorregudes els últims dies per l'elevada afluència de persones al nou centre comercial.

El tancament de la sortida es perllongarà fins a divendres que ve de 17:00 a 20:00 hores, mentre que el dissabte s'ampliarà de 10:00 a 20:00 hores. La DGT recomana als residents del Coll d’en Rabassa els accessos alternatius de la Ma-19, sortida 4 (El Molinar – Ciutat Jardí – Polígon de Llevant) i sortida 7 (Aeroport-Cala Estància).

Per evitar retencions als clients que s'apropin al nou centre comercial des de Palma, la DGT recomana accedir per la Carretera Ma-15 (carretera de Manacor) i Ma-30 (Segon Cinturó) o bé pel Camí Fons (accedint a Ma-30, Segon Cinturó). En sentit a Palma, està disponible el nou accés al centre comercial en l'Autovia MA-19 (Palma-Llucmajor) en sentit Palma. Pels quals circulin en sentit Llucmajor, també tenen la possibilitat de realitzar el canvi de sentit en la sortida 10 (S’Aranjassa-Manacor-Platja de Palma) i utilitzar el citat nou accés.

La Guàrdia Civil de Tràfic avaluarà la setmana que ve les mesures a adoptar segons l'evolució del tràfic d'accés al centre comercial.