La Policia Nacional deté a l'autor d'un intent d'homicidi a Manacor

02/09/2016

Els fets van ocórrer per una discussió, ja que detingut i víctima eren coneguts delinqüents


Dimecres passat a les 12:40 el servei d'emergència del 112 rep cridada d'un veí de la localitat de Manacor alertant que ha vist un jove que sagna abundantment i es trontolla creuant l'avinguda D'És Tren, el qual podria ser mata d'una agressió. Rebent minuts després nova trucada indicant que el jove acaba d'arribar al PAC de Manacor.

Fins al lloc es dirigeixen la Policia Nacional, Policia Local i una ambulància del 061 que immediatament ho traslladen a l'Hospital de Manacor, que ja el mateix presentava una punyalada en l'abdomen i una altra en el tórax a l'altura del cor. Una vegada l'hospital és intervingut quirúrgicament d'urgència pel cirurgià de guàrdia, i una vegada estabilitzat és traslladat a l'Hospital de Son Espases de Palma de Mallorca.

La Policia Nacional de Manacor va començar les indagacions per esbrinar el succeït, les quals de seguida es van orientar cap a l'ara detingut, ja que agressor i víctima eren coneguts delinqüents juvenils de la localitat de Manacor que havien actuant conjuntament en nombres robatoris a la citada ciutat. Era sabut que estaven enfrontats per un robatori en un domicili produït setmanes abans.

Els investigadors van iniciar les perquisicions per la localitzar al principal sospitós i interrogar-li sobre el succeït, aconseguint localitzar-ho a l'hora de l'agressió amagat en un domicili. Des del primer moment va reconèixer la seva autoria, manifestant que havia tingut una discussió amb la víctima i ho havia apunyalat, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.

Posteriorment es va realitzar registre domiciliari de l'agressor on es localitzo l'arma blanca utilitzada per a l'agressió. Aquest matí el detingut ha estat posat a disposició judicial en la localitat de Manacor.