La delegada del Govern visita l'exposició ‘Herois de l'esport espanyol’ en Puerto Portals

Palmer, amb Cardenal, Vera i Yagüe

11/11/2015

La mostra ha estat inaugurada pel president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a la inauguració de l'exposició fotogràfica de l'Agència EFE Herois de l'esport espanyol, que es mantindrà al bulevard principal de Puerto Portals fins al proper 1 de desembre.

Organitzada per el Consell Superior d'Esports amb la col·laboració de el citat enclavament turístic, l'acte inaugural ha comptat amb la presència de el president del CSD, Miguel Cardenal; el president de la Agència EFE, José Antonio Vera; la consellera delegada de Port Portals, Corinna Graf; i alguns esportistes com la medallista olímpica de taekwondo Brigitte Yagüe o l'entrenador del RCD Mallorca i or olímpic a Barcelona 92 Albert Chapi Ferrer.

Al llarg del passeig es poden observar destacades fotografies obtingudes per EFE de grans moments de l'esport espanyol com la de Jorge Lorenzo celebrant la recent conquesta del Mundial de MotoGP; la de la taekwondista Yagüe després de guanyar la semifinal a Londres 2012 que li assegurava la medalla de plata; la de Rafa Nadal amb un dels seus Roland Garros; la de la selecció espanyola que va obtenir l'or a Barcelona 92... entre moltes altres.

L'exposició, situada a l'aire lliure, es podrà visitar al llarg de tot el mes.