La Guàrdia Civil deté a un home per almenys deu robatoris en habitacions d'hotel del terme municipal de Calvià

10/07/2015

La Guàrdia Civil ha detingut a un individu de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de diversos delictes contra el patrimoni (robatori amb força interior d'habitacions d'hotel).

Agents de la Guàrdia Civil de Palmanova van tenir coneixement de la comissió de diversos robatoris, comesos tots ells a l'interior d'habitacions d'un hotel de Cala Vinyes, per la qual cosa es va dur a terme un dispositiu per a la identificació dels possibles autors.

Fruit d'aquests dispositius, el passat 6 de juliol es va aconseguir localitzar a un individu quan es disposava a vendre diversos objectes electrònics en una tenda d'informàtica de Palma de Mallorca, moment en el qual se li van intervenir quatre Ipads, així com diversos terminals mòbils d'última generació valorat tot en més de 3.000 €. Aquests efectes provenien dels robatoris de Cala Vinyes.

Continuant amb la recerca, després d'un registre al domicili del detingut es van trobar nombrosos objectes electrònics procedents de diversos robatoris en més hotels del terme municipal de Calvià, la majoria d'aquests objectes ja han estat retornats als seus legítims propietaris.

De moment s'han esclarit deu robatoris a l'interior d'habitacions d'hotels, si ben no es dóna per finalitzada la recerca no descartant-se més implicats en la mateixa.