La Guàrdia Civil deté a quatre homes implicats en nombrosos robatoris en interior d'habitatges a la zona d'Alcúdia

09/07/2015

En la 'Operación LEITE' s'han recuperat diversos televisors entre ells un valorat en 31.800 €


La Guàrdia Civil, en el marc de la 'Operación LEITE’, va detenir el passat mes de juny a quatre persones per la seva possible implicació en una onada de robatoris amb força en habitatges habitats d'urbanitzacions d'Alcúdia.

Els robatoris, un total d'onze, van ser comesos entre els mesos de gener i abril per dos dels detinguts, mentre als altres dos se li acusa d'un suposat delicte d'encobriment, ja que compraven el gènere robat pels primers. Tant dels receptadores com dels autors materials dels robatoris, es van recuperar sis televisors d'alta resolució, un equip de so d'alta gamma i un ordinador portàtil, amb valoració total d'uns 39.000 euros. Un dels televisors és d'una marca exclusiva i està valorat en 31.800 euros.

En el mes de juliol es tanca l'operació amb la identificació de quatre propietaris a els qui li van ser lliurats els efectes recuperats, aconseguint esclarir un total d'onze robatoris amb força en interior d'habitatge habitat de les zones d'Aucanada, Bonaire i És Barcarés de la localitat d'Alcudia.