Delegació del Govern presenta l'exposició ‘Una altra forma de veure'ns: La teva Administració serveix, La teva Administració et serveix’

Palmer, Bauzá i diversos alts càrrecs veient l'obra

10/06/2015

La delegada ha inaugurat la mostra elaborada per l'Institut Nacional d'Administració Pública, que romandrà a la seu de l'Administració General de l'Estat fins a la propera tardor / L'obra està composta per 20 escenes de serveis públics creades amb plastilina modelada, que “pretén apropar l'Administració a la ciutadania d'una forma divertida, amable i accessible a tots els públics”, ha afirmat Palmer


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha presentat aquest matí a la seu de la Delegació l'exposició Una altra forma de veure'ns: La teva Administració serveix, La teva Administració et serveix, elaborada per l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques en col·laboració amb la Fundació Educa, que “pretén apropar l'Administració a la ciutadania d'una forma divertida, amable i accessible a tots els públics”.

Després del seu pas per diverses capitals espanyoles “hem volgut portar-la a Palma”, ha assegurat Palmer, una mostra que romandrà en la Delegació del Govern fins a finals d'octubre. L'obra la componen 20 escenes representatives del servei públic, amb figures íntegrament elaborades en plastilina modelada, amb el qual l'INAP vol donar a conèixer l'activitat que l'Administració pública desenvolupa diàriament i que és essencial per al benestar dels ciutadans.

L'exposició, que posa en valor l'activitat que desenvolupa no només l'Administració pública sinó també el personal que fa possible la prestació de tots els serveis públics, té una triple orientació divulgativa, educativa i de sensibilització.

La mostra està oberta a tots els públics de forma gratuïta en l'horari del Registre de la Delegació del Govern, que a l'estiu és de 8:00 a 14:30 hores. De cara al mes de setembre està previst que sigui visitada per col·legis i associacions de les Illes per els qui s'ha preparat material pedagògic que ajudarà als escolars i als més petits a conèixer de forma més senzilla el seu contingut.

Finalment, via web, també es pot accedir a un contingut multimèdia de la mostra a l'enllaç www.inap.es/otra-forma-de-vernos.


Recorregut amb les autoritats

L'acte ha comptat amb la presència del president del Govern en funcions, José Ramón Bauzá, qui ha recorregut i comentat amb la delegada del Govern les diferents escenes que conformen l'obra de l'INAP.

A més de Palmer i Bauzá, la presentació també ha comptat amb un nodrit grup d'alts càrrecs de l'Administració General de l'Estat en Illes Balears, així com representants d'institucions militars i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.