La delegada del Govern a Catalunya agraeix la Medalla de Santa Cecília concedida per la Guàrdia Urbana de Lleida

Teresa Cunillera i el subdelegat del Govern a Lleida participen en els actes de celebració de Santa Cecília, patrona del cos

22/11/2018


Teresa Cunillera i el subdelegat del Govern a Lleida participen en els actes de celebració de Santa Cecília, patrona del cos



La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha agraït avui a Lleida el reconeixement a la seva trajectòria de col·laboració i de treball per la pau i la convivència lleidatana i de la resta de Catalunya concedit per la Guàrdia Urbana de Lleida amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona del cos. Cunillera ha rebut la Medalla de Santa Cecília de mans de l’alcalde de Lleida, Félix Larrosa, l’Intendent Cap de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz, i  la regidora de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament, Sara Mestres.

Cunillera, juntament amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, han assistit a l’acte oficial de lliurament de condecoracions celebrat per primer cop a la nau central de la Seu Vella de Lleida.

La delegada del Govern ha assenyalat després de l’acte sentir-se “molt emocionada per aquest reconeixement de la Guàrdia Urbana de Lleida, un cos del que he tingut i tinc una altíssima valoració com a professionals sempre al servei i a prop de la ciutadania”.

Teresa Cunillera també ha destacat que “seguirem treballant pel diàleg i la col·laboració institucional i la convivència a Lleida i a la resta de Catalunya”.

En el decurs de l’acte, la Guàrdia Urbana de Lleida ha concedit un total de 121 condecoracions i/o reconeixements, 106 dels quals s’han lliurat a agents del cos i els 15 restants a persones externes a la Guàrdia Urbana per reconèixer els mèrits professionals i la col·laboració de diversos col·lectius  de diferents àmbits amb el cos policial.

La celebració de la patrona de la Guàrdia Urbana de Lleida s’ha iniciat aquest matí amb una missa celebrada a la Catedral Nova de Lleida i una ofrena floral a l’altar dedicat a Santa Cecília. Els actes han comptat amb l’assistència dels regidors de la Corporació Municipal, així com d’altres autoritats locals i representants de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.