La delegada del Govern es reuneix a Madrid amb el secretari d'Estat de Seguretat de cara als reforços estivals per a Balears

Salom i Nieto, en el despatx d'aquest

13/03/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, s'ha desplaçat avui a Madrid on ha mantingut una reunió amb el secretari d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior, José Antonio Nieto, amb l'objectiu de seguir treballant de cara als reforços estivals per a Balears que s'inclouran en l'operació estiu 2017.

En totes les juntes de seguretat que s'estan duent a terme aquestes setmanes en els principals municipis turístics de les Illes, Salom ha rebut de forma comuna la petició de més agents que reforcin la nova temporada estival.

En aquest sentit, la delegada del Govern ha traslladat al secretari d'Estat de Seguretat la necessitat que Interior segueixi reforçant la Policia Nacional i Guàrdia Civil en Balears durant els mesos de major afluència turística i que aquests suports vengen més temps. En els últims estius els reforços s'han estès entre juliol i setembre, sent Balears l'única Comunitat Autònoma on estan tres mesos (només dos en la resta d'Espanya).

Des de la Secretaria d'Estat de Seguretat han mostrat la seva predisposició a atendre de forma prioritària les necessitats de Balears posant les Forces i Cossos de Seguretat al servei de veïns i turistes.