Salom es reuneix amb la secretària d'Estat de Funció Pública a la recerca de mecanismes que millorin la cobertura estatal a Balears

Salom, Collado i Antich, després de la reunió

06/03/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, s'ha desplaçat avui a Madrid on ha mantingut una reunió amb la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, en la qual ha plantejat la situació general de cobertura i dotació de llocs de treball de l'Administració General de l'Estat a Balears. A la trobada també ha assistit el secretari general de la Delegació del Govern, Evelio Antich.

En els poc més de tres mesos que porta al capdavant de la Delegació del Govern, Salom ha comprovat ‘in situ’ la situació que afecta a les diferents àrees i organismes de l'Administració General de l'Estat després de les jubilacions i altres baixes a nivell de funcionaris que no s'han cobert durant la crisi econòmica.

A més de plantejar a la secretària d'Estat de Funció Pública les necessitats d'Oferta d'Ocupació Pública que té Belessis, la delegada del Govern també ha plantejat els plusos d'insularitat.