La Guàrdia Civil deté a l'autor de diversos robatoris a Formentera gràcies a la col·laboració ciutadana

07/07/2016

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 45 anys d'edat i nacionalitat italiana com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força consumats i cinc robatoris amb força en grau de temptatives ocorreguts a la illa de Formentera.

La tarda del passat 30 de juny un veí de la urbanització de Ses Berdetes va comunicar a la Guàrdia Civil que havia observat a un individu intentat forçar la porta d'un habitatge de la localitat. Després de l'avís, la Guàrdia Civil va muntar un dispositiu per a la localització del mateix.

Posteriorment components de la Guàrdia Civil del port de Sa Savina van comprovar que aquest havia embarcat en un buc en direcció a la illa d'Eivissa, per la qual cosa van contactar amb la Policia Portuària i amb agents de la Guàrdia Civil eivissenca perquè procedissin a la seva detenció. La Policia Portuària va aconseguir identificar al presumpte autor entre el passatge i ho van custodiar fins a la seva arribada al Port d'Eivissa on la Guàrdia Civil ho va detenir.

Derivat de l'actuació han estat esclarits dos delictes de robatori amb força consumats i cinc robatoris amb força en grau de temptativa, ocorreguts a la illa de Formentera. S'ha confiscat un equip de fotografia, diners i diversos objectes personals procedents tots ells dels robatoris.