La Guàrdia Civil deté als autors de més de 20 robatoris en hotels al municipi de Calvià

13/06/2016

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos homes, de nacionalitat algeriana i marroquina, com a presumptes autors d'un delicte continuat de robatori amb força a Calvià.

Agents del Lloc de la Guàrdia Civil de Calvià, dins de l'àmbit de prevenció de la comissió de delictes contra el patrimoni, van dur a terme la detenció el passat 8 de juny dels dos homes, en sorprendre'ls mentre cometien un robatori en un conegut hotel de la localitat de Magaluf.

Després de la detenció s'han aconseguit esclarir vint delictes de robatori amb força a l'interior de diferents hotels del terme municipal de Calvià, si bé es continua amb la recerca, ja que no es descarta la implicació dels detinguts en més fets delictius de similars característiques.

Els detinguts actuaven en determinats complexos hotelers de les localitats de Magaluf i Santa Ponça, als quals accedien simulant ser turistes de nacionalitat francesa. Una vegada dins del complex i després d'assegurar-se que les habitacions estaven buides, accedien a les mateixes violentando la porta d'accés. Una vegada a l'interior, els mateixos s'apropiaven de tots els objectes de valor que es trobaven (terminals mòbils, joies i diners).

Els detinguts, que compten amb nombrosos antecedents policials, han estat posats a disposició judicial, alhora que s'ha notificat al Cos Nacional de Policia la situació irregular dels mateixos, per tramitar el corresponent expedient referent a això.