Detinguts dos lladres quan estaven desvalisant un domicili a Manacor

Part de les joies i objectes recuperats

30/06/2015

Policia Nacional i Policia Local de Manacor van aconseguir capturar a dos subjectes sorpresos 'in fraganti' mentre robaven a l'interior d'un domicili / En veure's acorralats van iniciar una fugida per les teulades de les cases confrontants que va acabar amb la seva detenció


La Policia Nacional i la Policia Local de Manacor han detingut a dos homes, un d'ells menor d'edat, acusats d'un delicte de robatori amb força. Els individus van ser sorpresos pels agents quan estaven desvalisant un habitatge situat al carrer Muntaner de la població manacorí. En aquest moment, van emprendre una fugida del lloc que va finalitzar després d'una persecució pels terrats d'habitatges confrontants i la posterior detenció de tots dos assaltants.

Els autors del fet portaven objectes producte del robatori i un ganivet de grans dimensions, però van poder ser interceptats i immobilitzats pels agents policials. Amb posterioritat els agents van accedir a l'habitatge amb l'ajuda dels bombers de Manacor a fi de realitzar una inspecció policial en el seu interior. Una vegada dins del domicili van poder comprovar com el pis es trobava totalment desordenat i amb diversos objectes de valor preparats per ser sostrets.

Les diligències van ser tramitades per la Policia Nacional i fruit de les recerques policials dutes a terme, s'ha pogut determinar que els detinguts formarien part d'un grup criminal dedicat a la comissió de delictes contra la propietat a la zona del Llevant de Mallorca, accedint als domicilis quan els seus propietaris s'absentaven, fent-se amb electrodomèstics, material informàtic, joies i tot tipus d'objectes de valor.

Als dos detinguts els consten diversos antecedents per fets similars i la recerca policial continua oberta amb la finalitat de poder aclarir altres fets perpetrats a la zona que poguessin haver estat comesos per aquests delinqüents.