La delegada del Govern aposta per la “continuïtat i la col·laboració policial” tant a Magaluf com a Platja de Palma

Palmer, amb De Benito, Marín i els comandaments de la Policia Nacional

25/06/2015

Palmer ha mantingut avui sengles reunions en matèria de seguretat amb l'alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez, i amb la presidenta de la FEHM, Inma de Benito, i el president de l'Associació Hotelera de Platja de Palma, Francisco Marín


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha mantingut aquest matí sengles reunions de treball en matèria de seguretat primer amb l'alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez, i posteriorment amb la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Inmaculada de Benito, i el president de l'Associació Hotelera de Platja de Palma, Francisco Marín. Palmer els ha traslladat la seva decidida aposta per “la continuïtat i la col·laboració policial” en tots dos destinacions turístiques “després dels bons resultats obtinguts les últimes temporades” en índexs de criminalitat.

La delegada, acompanyada pel coronel cap de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló, ha rebut en primer lloc al nou alcalde de Calvià i al seu tinent d'alcalde de Serveis Generals i Seguretat, Andreu Serra, els qui han mostrat la seva predisposició a seguir actuant com fins avui a la zona més conflictiva del municipi, Magaluf.

Així, les actuacions conjuntes i la coordinació entre Guàrdia Civil i Policia Local seguirà sent una prioritat a Calvià, un dels municipis on es concentraran els reforços estivals inclosos en el Pla Turisme Segur del Ministeri de l'Interior. Com va avançar ahir Palmer, aquest estiu els reforços policials augmenten un 23% i Magaluf tornarà a comptar amb unitats especials de la Benemérita.

Posteriorment, la delegada del Govern, acompanyada en aquesta ocasió pel cap de la Policia Nacional, Antonio Jarabo, i diversos comandaments, ha rebut a la presidenta de la FEHM i al president de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma. Palmer els ha informat que en la principal destinació turística de Ciutat la Policia Nacional mantindrà la coordinació amb la Policia Local i comptarà amb Unitats d'Intervenció Policial (UIP), que reforcen des de fa dies les patrulles de la Platja de Palma.