La Guàrdia Civil deté a dos homes per la comissió de 10 delictes de robatori en interior de vehicle en nuclis de Calvià

23/04/2015

Recuperats nombrosos efectes sostrets de l'interior de vehicles d'empresa, principals perjudicats pels robatoris


La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de nacionalitat italiana i espanyola, tots dos com a presumptes autors de diversos delictes de robatori en interior de vehicle i un altre de tràfic de drogues. Després de tenir coneixement de la comissió de diversos robatoris en interior de vehicles, estacionats en les localitats de Santa Ponça i Peguera (Calvià), la Guàrdia Civil de Palmanova va obrir una recerca amb la finalitat d'identificar i detenir als possibles autors.

Els agents van muntar un dispositiu de vigilància a les zones més afectades, fins a donar amb els ara detinguts. Els mateixos realitzaven seguiments i observacions a vehicles d'empresa, i quan estacionaven i el conductor havia abandonat el vehicle, forçaven una porta i sostreien els objectes de valor que trobaven a l'interior, principalment eines.

En el registre als domicilis de tots dos detinguts es van localitzar nombrosos efectes sostrets, i en un magatzem d'un d'ells 20 grams de cocaïna, així com balances de precisió i útils per a la confecció de dosi per a la seva venda a tercers.

Fins al moment s'han esclarit 10 robatoris en interior de vehicle en el terme municipal de Calvià, si ben no es descarta que unió de més individus, els detinguts hagin comès més robatoris en altres zones de la Illa, per la qual cosa, la recerca continua oberta i no es descarten més detencions.