Rodríguez Badal realitza el seu primer viatge oficial a Menorca com a delegat del Govern a les Illes

Rodríguez Badal realitza el seu primer viatge oficial a Menorca com  a delegat del Govern a les Illes

28/02/2024

Rodríguez Badal realitza el seu primer viatge oficial a Menorca com a delegat del Govern a les Illes

Ha visitat la Direcció Insular de l’AGE a l’illa, així com la seu del
Consell de Menorca i les dependències de la Guardia Civil a la
carretera de Sant Lluís; a més, s’ha reunit amb els inspectors en
cap de la Policia Nacional a Menorca


El delegat del Govern a les Illes Balears, Alfonso Rodríguez Badal, ha fet el seu primer viatge oficial a Menorca per visitar la seu de la Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat (AGE), a més de reunir-se amb el president del Consell Insular de Menorca i amb els responsables de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a l’illa.

En la seva visita a la DIAGE, Rodríguez Badal, acompanyat de la directora insular, Isabel López Manchón, ha agraït als funcionaris la tasca tan important que fan a aquesta institució.

El delegat s’ha desplaçat posteriorment fins a la seu del Consell Insular de Menorca, on ha mantingut una trobada amb el president, Adolfo Vilafranca, a qui ha transmès la voluntat de col·laboració entre institucions.

A continuació, Alfonso Rodríguez Badal s’ha reunit amb els inspectors en cap de les Comissaries de la Policia Nacional a Maó, Diana Olmo, i a Ciutadella, Plácido Martínez, i, per acabar, ha fet una visita a la Companyia de la Guardia Civil de Menorca, a les dependències de la carretera de Sant Lluis, acompanyat pel comandat en cap, Carlos Ferrari.